Tämä on aiheena viikon sosiaalisen median opinnoissa. Siinäpä sitä onkin ollut tutustuttavaa! Talkoistaminen, nettisorsastus ja vaikka mitä. Ei tätä kaikkea viikossa pysty omaksumaan, mutta kiinnostus heräsi ja halu tutustua enemmän. Niin kamalasti on sosiaalisessa mediassa mahdollisuuksia vaikka mihin! Hienointa on sanan vapaus ja se, että tavan pulliaisellakin on oikeus mielipiteisiinsä ja jonkinlainen vaikuttamisen mahdollisuuskin. Tällaisia mietteitä yhteisöllisyydestä heräsi.

Tehtävänä oli suunnitella tai ideoida jokin työhön liittyvä juttu verkkoympäristössä. No minä tein pari artikkelia seurakuntamme Facebook sivuille: lapsi- ja perhetyön joulun ajan tapahtumista ja toisessa pyysin vinkkejä ja ideoita ensi vuoden toimintaan. Vielä kun saisin aikaiseksi jotenkin saada sivua ja artikkeleitani houkuttelevammaksi kuvin tai vastaavin. Jospa sekin aika vielä koittaa! Vastauksia en ole ehtinyt saada, kun vasta äsken tuon jälkimmäisen sinne sivuille laitoin. Minulla on sellainen tuntuma, että aika vähän seurakuntamme sivuilla käydään. Vaikka se olisi kyllä erinomainen tiedotusväline ja ajatustenvaihtokenttä lapsiperheille. Pitää miettiä, miten sen saisi viriämään.

Toiseksi tehtäväksi suunnittelin yhtymän uusille verkkosivuillemme laitettavaksi lapsi- ja perhetyön mainosta tapahtumista ja ohjelmistoa perhekerhoista. Mihin kohtaan ne siellä laitetaan ja mistä seurakuntalaisemme ne parhaiten löytäisivät? Tästä juttelin seurakuntasihteerimme kanssa ja aion jutella nettisivujemme hoitajan kanssa myös.

Että tällaista yhteisöllisyyttä tällä kertaa. Oppia ikä kaikki!