Olen nyt viime päivät tutustunut Googleen. Onhan sitä tullut käytettyä hakukoneena ennekin, mutta paljon muitakin ominaisuuksia sillä on. Nyt sen vasta hoksasin. Hain tietoja omalla nimelläni. Ja sain lähes 5000 tulosta! Hupsis. Sydän syrjälläni aloin selata, mitä löytyy. Ja helpotuksekseni ihan asiallista työtietoa. Oli päivystysajat, vastaanotot, mitä teen työkseni. Eli perhe- ja parisuhdetyötä sekä diakoniaa. Monessa kohti oli esillä seksuaalineuvojakoulutukseni päättötyö koskien seksuaalivähemmistöön kuuluvien kokemuksista kirkosta. Se oli Arcusin ja Yhteysliikkeen sivuilla. Olipa se sateenkaarimessunkin kohdalla, vaikka en ole sen kanssa ollutkaan tekemisissä varsinaisesti. Kaikki siis ihan asiallista ja totuudenmukaisia tietoja. Kyllähän haku antoi sen tuloksen, mitä saattoi odottaakin. Joskin tuo osallisuuteni vähemmistöryhmään liittyvästä työstäni jotenkin korostui. En ollut uskonut, että se tulee esille noinkin voimakkaasti. Onneksi ei ollut mitään liian henkiökohtaista esillä. En kylläkään käynyt läpi kaikkea osumia. Ja perheenjäsenteni kohdalla osumia oli poikieni kohdalla uskomattoman paljon. Musiikintekemisen osalta. Tosin toinen poikani onkin ammattimuusikko.

Ihan käsittämätön on tämä netin maailma. Missä se kaikki tieto on? Minun järkeni ei tätä kaikkea käsitä.

Tästä omasta blogista koetin katsoa kävijämääriä, mutta tilasto ei ole käytettävissä.

Tehvävänä sosiaalisen median opinnoissa on nyt ollut yhteiskirjoittaa tarinaa ja muokata sitä Google Drivessa. Uusi paikka minulle. Sen voi kyllä valjastaa monipuoliseen käyttöön halutessaa. Ihan käyttökelpoinen, kunhan sen käyttöön ensin tutustuu.
Kirjotin kolme kappaletta, jotka alkavat sanoin: Kristiinan mieleen tulivat ajatukset mennesstä... ja Kyllä hän Pertistä oli pitänyt... ja Muutaman kuukauden kuluttua Kristiina sitten tapasi Martin... Ihan mukava kokemus tämä kirjoittaminen oli. Heti keksin, mitä kirjoitan. Tai se vain syntyi. Olisin voinut kirjoittaa loppua erityisesti enemmänkin. Ja mielenkiinnolla kävin katsastamassa tositen kirjoituksia tarinaan.